divendres, 7 de setembre de 2012

DESPRÉS DE L’ONZE DE SETEMBRE DE DOS MIL DOTZE (II)


GRUP DE TREBALL
He de suposar que ja està en marxa un grup de treball que va analitzant tots els diferents sistemes de  presentacions de renda, amb tot detall i pensant en fer un programa que pugui substituir l’actual de l’estat espanyol. De moment n’haurà de ser un que sigui del tot clavadet al del sistema espanyol.

De totes maneres, tant si hi ha pacte fiscal, com si no hi és i s’ha de crear una agència pròpia, com si declarem la independència, ens cal disposar d’aquesta eina. No serà cap meravella però ens servirà per cobrir els dos primers anys, després ja la podrem anar modificant.

ELS PRESSUPOSTOS I ERC
De moment, i parlant dels pressupostos per l’any vinent (2013), hauria de demanar a ERC que hi doni suport, però amb una condició, cal que es recuperin els impostos sobre les transmissions patrimonials i sobre les grans fortunes. Ha de ser una condició indefugible. En tot cas si hi ha alguna empresa o gran fortuna que fot el camp fiscalment, que ERC faci públic el nom i ja s’ho trobarà.

El PSC-PSOE
Els de PSC-PSOE (ara ja sense dissimular-ho) cada dia van agafant una manera de fer més allunyada de les necessitats del país. Continuen mirant i vetllant per España, encara que Catalunya s’hagi de fer fotre. Els dinosaures també es varen extingir.

F. Ponsatí
“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”  

Visca la Terra.

PS: Pel futur, ens cal disposar d'energies netes i renovables en un percentatge prou important com per no dependre d'Espanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada