divendres, 8 de juliol del 2011

SI NO SOM UN ESTAT NO SOM RES.

Fem el que fem, fins i tot si volem fer un pet, i no volem que ens titllin de terroristes químics, hem de disposar del nostre Estat.

A Europa qui no té Estat no és ningú. Europa l’han fet els Estats i  no podrem viure amb pau i dignitat fins que nosaltres siguem prou valents i decidits per aixecar el cap i dir: ja n’hi ha prou,  ens declarem independents!

És cert que hi ha nacions que no tenen el seu Estat, però resulta que l’Estat del qual formen part és democràtic i respectuós amb els seus drets, per exemple el Britànic, però com que nosaltres formem part d’un Estat celtibèric on manen els collons i només compten els drets dels espanyols, i els altres que es fotin, anem ben arreglats.

Ara fa un any de la manifestació contra la sentència del que ells en diuen TC  i, per casualitat, heu vist algun canvi polític? Fins i tot el futur presidenciable del PSOE (una persona intel·ligent) diu que tot això de la independència és una moda.

Potser té raó o potser no, però de moment ells van manant i nosaltres anem pagant, ells van decidint i nosaltres obeint i, fins i tot Europa, ens diu “educadament”: si no us espavileu esteu ben arreglats.

Què volem: Una lenta i agònica mort continuant sent espanyols o un viure amb possibilitats de futur amb el nostre Estat?

“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”  

Visca la Terra.

Tothom.cat (Any tercer).


(Si no hi ha un daltabaix abans, ens tornarem a trobar la tercera setmana d'agost. Si les podeu fer, bones vacances).