dissabte, 14 de maig del 2011

SÍ, PERÒ NO!

Des de fa dies s’ha anat covant una protesta social contra les retallades, és normal, perquè a ningú li agrada que el facin anar enrere en qüestions importants i la sanitat i l’educació en són, i l'estar sense feina encara més.

Encara que en tot plegat, hi ha un “però” important perquè és va contra les conseqüències i no es va contra les causes.

Es protesta contra les retallades però no hem sentit ningú que les relacionés amb la nostra situació d’espoli fiscal perquè, sense l’espoli, sense que els nostres impostos servissin per a fer funcionar/aguantar Espanya la nostra situació econòmica i cultural seria tota una altra.

L’espoli no és solidaritat, és espoli.

El govern quan es defensa tampoc dirigeix els seus arguments contra la causa, sinó contra els efectes.

Així en Duran i Lleida es passa l’estona carregant contra el tripartit i fent-los responsables de la situació actual però ell sap que la causa no és aquesta, però no ho dirà mai perquè ell no vol ser independent, ja li va bé com està ara (és un cavall de Troia dels espanyols).

Si penséssim en partits hauríem de dir que la és responsabilitat és una mica repartida  però, sobretot, dels qui han estat o estant donant suport al govern espanyol que és qui ens ha deixat els  deutes i s’ha emportat els cèntims.

Hauríem de tenir clar que formar part de l’estat espanyol és el pitjor negoci de la nostra existència i la llosa que està fent que ens costi tant de treure el cap i sortir-nos-en.

Mentre formem part d’aquest Estat la nostra existència com a poble serà semblant a  aquells presos que portaven, al turmell, una cadena amb una bola enorme. Vivien, sí, però sense llibertat i sense capacitat de moviment.


“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”  

Visca la Terra.

Tothom.cat (Any tercer).