dissabte, 17 de novembre del 2012

ESTAN ACOLLONITS

La manera de fer dels PSOE i del PP és que tots plegats estan acollonits. Tenen clar allò que no vol tenir clar el senyor d’Unió.

Els espanyols llegeixen els resultats de les eleccions del 25 com uns resultats que porten implícits els d’un possible referèndum, tenen clar que els possibles resultats en un referèndum/consulta seran molt semblants als del 25 de novembre, si no és que encara són més contundents.

LES ESTATALITZEN
Partint d’aquest punt de vista, no té res d’estrany que hi hagi un desembarcament de tota la plana major del PP i del PSOE per tal de transformar/convertir les eleccions del 25 en unes eleccions espanyoles, amb l’esperança que una part de l’electorat que els vota a les estatals també ho faci ara.

AMB EDUCACIÓ, PERÒ CAL RECORDAR COM SÓN
Per tant, convindria tenir-ho en compte i començar a tractar-los de mentiders i d’incomplidors, de falsos, de molt prometre i de poc complir, de gent que té un comportament molt semblant al de qui amenaça una criatura amb la vinguda de  “l’home del sac” si no es porta bé (us quedareu sense pensions), o la d’aquell altre que tergiversa i insulta, tractant-nos de nazis, sense adonar-se que “Cree el ladrón que todos són de su condición”.

F. Ponsatí
“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”  

Visca la Terra.

PS: Pel futur, ens cal disposar d'energies netes i renovables en un p
ercentatge  prou important com per no dependre d'España.