dilluns, 5 de maig del 2014

AL SR. NAVARRO

Fins aquesta setmana podíem pensar que vostè –primer secretari del PSC- no anava encertat, però que ho feia de tot cor i de bona fe. Senzillament tothom té dret a equivocar-se, encara que s’entossudeixi a mantenir-s’hi. Ens semblava que era el seu cas i, per tant, el respectàvem.

Però ara vostè ha traspassat la ratlla del que en podríem dir “bona fe” i s’ha alineat clarament amb els que van en contra del que vol la majoria del seu poble.

Em sap molt de greu, per això li recordo que de “botifler” també se’n pot deixar de ser. Mentrestant li agrairia que deixés de buscar els tres peus al gat cada cop que algú crema una bandera espanyola o insulta a un polític espanyol. És difícil trobar una ciutadania que hagi demostrat més paciència i, alhora, més alegria i convivència que la nostra, i això que tenim tot el dret i una multitud de raons per estar emprenyats.

ARA JA SABEM EL FULL DE RUTA DEL GOVERN
Fa uns dies el conseller d’Interior va dir que mai forçaria els mossos (com si no fos ell qui els manés) a triar entre la legalitat “espanyola” i la consulta. De fet, s’estava dient a ell mateix que no volia fer-ho.

Dient això ja va limitar totes les vies per fer la consulta el 9 de novembre perquè tots tenim clar que el govern central  ho portarà la TC i que aquest farà anar la fotocopiadora: “Inconstitucional i suspès”. Per tant només ens quedaran les eleccions plebiscitàries.

EL PRESSUPOST DE L’ANY VINENT
De totes maneres sembla que abans de convocar les eleccions plebiscitàries caldria que, entre novembre i gener,  s’aprovés el pressupost de l’any vinent. D’aquesta manera tot quedaria prou ben organitzat com per a poder dedicar tots els esforços a la DUI i a les sotragades polítiques que se’n derivaran.

EL TSJC I LA LLENGUA
Si uns jutges poden dir què s’ha de fer a l’escola i decidir com si fossin mestres,  nosaltres podem fer de jutges i decidir que no cal fer-los cas.

No ens oblidem, de TSJC només en porta el nom, els jutges els han nomenat des de Madrid i la majoria pensen i actuen com el seu TC. Són ganes de fer la punyeta i de trencar la convivència. No estan al servei de les lleis del país ni de la seva gent.

Fins la setmana vinent.

F. Ponsatí

Visca la Terra.

PS: Pel futur, ens cal disposar d'energies netes i renovables en un percentatge prou important com per no dependre d'España. 


“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”