diumenge, 26 d’agost del 2012

MILLOR QUE EL GOVERN NO HI SIGUI.


A la manifestació de l’Onze de setembre és millor que no hi sigui el govern, així serà, clarament, la manifestació del poble.

Avui he llegit que el conseller Mas-Colell parla de convocar un referèndum si la proposta de pacte fiscal no és acceptada. He de dir que aquesta opció no és gens ni mica convenient.

El referèndum s’ha de deixar per decidir si ens independitzem o no, i no pas per donar suport a un pacte fiscal fracassat. Els fracassos es reconeixen, però no se’ls dóna suport.

El Pacte fiscal és l’opció de tots aquells que no volen deixar de formar part d’España. Ells esperen que els espanyols no siguin tan “burros” com per no adonar-se que és l’últim tren que passa per a continuar fent tots plegats el mateix viatge. Però no es preocupin pas, els espanyols són tan soques que tornaran a repetir la història.

Un cop perdut el tren del Pacte fiscal, només quedarà l’opció de la independència, amb unes eleccions pel mig. Després, fins i tot al Govern i al Parlament només els quedarà aquesta opció.

Mentrestant els del PSC-PSOE poden anar menjant-se els seus “callos madrileños”.

F. Ponsatí
“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”  

Visca la Terra.

PS: Pel futur, ens cal disposar d'energies netes i renovables en un percentatge prou important com per no dependre d'Espanya.