dissabte, 17 de març del 2012

EL NO A LA TEÒRICA CONSULTA

És ben bé que aquests espanyols no n’aprenen ni n’aprendran mai.

És lògic que CiU no vulgui fer una consulta abans de la negociació, perquè es varen presentar a les eleccions dient que volien el Pacte fiscal i, per tant,la consulta ja està feta.

El «quid» de la qüestió és què farà CiU quan la negociació se’n vagi a fer punyetes o, ni tan sols comenci seriosament? Si no és pas que busquen excuses de mal pagador (que em sembla que és el que faran), hauran de convocar la consulta.

Si els «burros» de los madriles posen totes les traves legals i no legals per evitar-la, l’única cosa que faran serà augmentar el nombre de persones que votaran a favor.

Si es fa la consulta la resposta serà majoritàriament a favor. Des de los madriles sortiran dient que no té valor legal etc, però no tindran cap més solució que negociar o, com a mínim, fer-ho veure (que és el que faran).
Passat un temps quedarà clar que el que s’està fent és marejar la perdiu i, per tant, seria lògic que com que no s’aconsegueix res de positiu CiU es veiés obligada a  convocar eleccions al Parlament.

Si no s'ha pogut fer la consulta, directament anirem a eleccions.

En aquest moment, ERC i la resta de forces independentistes sota una sigla única s’haurien de presentar amb les seves diverses visions de la societat, però amb un denominador i un full de ruta comú: la independència.

Un full de ruta semblant a : «Tenint en compte que España fa tots els possibles per a destruir econòmicament i culturalment la nació catalana ens comprometem, en el cas de ser majoria al Parlament de Catalunya, a:


A/ Convocar un referèndum per a la independència en el termini d'un any.

B/ En el cas que, per la negativa d'España, no fos possible convocar el referèndum, ens comprometem a proclamar, en sessió parlamentària, la independència de la nació catalana.

...»


F. Ponsatí

“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”  

Visca la Terra.

PS: Pel futur, ens cal disposar d'energies netes i renovables en un percentatge prou important com per no dependre d'Espanya.