dissabte, 10 de març de 2012

EL FEIXISTA FRANCO HA RESSUSCITAT

Ara podem dir sense possibilitat d’error que el dictador feixista Franco ha ressuscitat. Visca el govern judicial de la dictadura franquista. De totes maneres no ens enganyem, els jutges sempre han estat els garants de la dictadura franquista i les lleis espanyoles que l'han continuada.

Només les nacions dominades tenen els problemes que tenim nosaltres, siguem-ne conscients i anem cohesionant el país i anem fent visible cada dia aquesta cohesió per aconseguir treure’ns de sobre les lleis espanyoles, treure’ns de sobre Espanya, un estat que ens protegeix com un macarra a la seva puta.

GANDHI I EN XIRINACS ENS DIRIEN QUE PER FER SOROLL ...(I)
Gandhi i Xirinacs ens dirien que no cal anar a posar bombes per fer-se sentir, sinó que són molt més efectius alguns gestos, petits gestos, que fets per milers de persones fan que esdevinguin una visible causa comuna.

Com que la «justícia» és una porqueria antidemocràtica, com a mínim antidemocràtica per a la nació catalana, potser que comencem a fer de forma massiva petits gestos que visibilitzin el país i un d’ells, que no ens costa gaire res, és el de posar el CAT a les matrícules a sobre de la “E” d’España.

És cert que aquells que heu de viatjar per Espanya ho tindríeu fatal i tampoc no es tracta pas de fer-vos fer el màrtir, però tots aquells cotxes que no han de sortir del país o que  han d’anar per Europa (Espanya no és Europa), doncs tots aquests sí.

Ah!, no s’hi valen excuses i tots els cotxes i les motos dels militants d’ERC, de Solidaritat, de Reagrupament i de la CUP que no hagin d’anar per Espanya, com a mínim tots aquests, amb el CAT a sobre la E (no al costat), si s’hi volen afegir els d’Iniciativa, perfecte.

Si no ho feu és que sou una colla de mallerengues xerraires, i qui voldreu que se’n refiï de vosaltres després?

F. Ponsatí

“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”  

Visca la Terra.

PS: Pel futur, ens cal disposar d'energies netes i renovables en un percentatge prou important com per no dependre d'Espanya.

diumenge, 4 de març de 2012

DOS INDESITJABLES GERMANS BESSONS

EL DÈFICIT
La portaveu parlamentària d’Esquerra ha dit a Rajoy ‘que compleixi amb Catalunya, que deixi de carregar el dèficit a les Comunitats Autònomes i que compleixi la Llei d’Estabilitat Pressupostària’. 

Si disposéssim de la caixa i de la clau de la caixa, res de tot això ens preocuparia. Algú ha sentit dir res als bascos?

Aquest problema no és conjuntural, aquest problema és històric. L’estat espanyol és un estat inútil i caïnita i ens anirà afogant, afogant perquè no puguem fer res de res i els catalans comencem a desconfiar de la capacitat de fer de la Generalitat.

Mentre continuem al mateix vaixell no hi ha res a fer, però per a poder disposar del nostre vaixell ens cal tenir una majoria parlamentària que ara no tenim, la resta són punyetes.

Només un detall: per què es demana que es compleixi una llei absurda? Absurda per impossible.

L’ATUR
Possiblement una de les poques mesures que encara no s’ha posat sobre la taula és la diversificació normalitzada de les hores de treball. Normalment quan es pensa en un contracte (que no sigui per a través d’una ETT) o quan es parla de treballar o d’haver trobat feina, s’associa a vuit hores de treball. Per què no hi ha jornades laborals de vuit hores, de sis hores i de quatre hores?

Entre d’altres coses seria més senzill de trobar una feina, no seria tan precària i seria molt més senzill conciliar la vida laboral i la familiar.

F. Ponsatí

“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”  

Visca la Terra.

PS: Pel futur, ens cal disposar d'energies netes i renovables en un percentatge prou important com per no dependre d'Espanya.