dilluns, 28 de desembre del 2015

ELS RESULTATS DE L’ASSEMBLEA DE LA CUP

NO ME'LS CREC 
Després d’escoltar els resultats de la vostra assemblea, permeteu-me que us digui que no m’ho acabo de creure. Primer, pel 3/24 he escoltat que havíeu quedat 1515 no, i 1500 que sí, o sia que no hi havia investidura i, curiosament, al cap de pocs minuts el resultat passava a ser de 1515 a 1515, un bonic número i un bonic empat, sobretot per vosaltres, que així us estalviàveu d’haver de decidir i podíeu continuar fent la ”puta i la Ramoneta”. Heu fet trampa.

Amb aquest empat, quasi bé matemàticament impossible, passàveu la pilota a la teulada de JxSí i vosaltres us quedàveu a la barrera contemplant com tot es complicava i podíeu seguir amb la vostra coherència: la de no ser responsables de res. Si hi havia noves eleccions la responsabilitat no era pas vostra, sinó de JxSí, si hi havia la possibilitat d’investidura, però no pas de suport al nou govern, no era pas per vosaltres, sinó de JxSí que no havien accedit a totes les peticions importants que havíeu fet.

Sincerament, hauria preferit que sortís que no, encara que fos per un sol vot, i que haguéssim hagut d’anar a unes noves eleccions, però vosaltres teniu molt clar que no us convé gens ni mica, malgrat el que aparenteu de cara a la galeria. Vaja com un partit clàssic.

No sé com heu pogut rifar-vos del futur del nostre poble. Us ompliu de boca de paraules aparentment importants, com assemblea, voluntat popular ..., però heu estat incapaços de traspassar els límits de la vella política i adonar-vos que hi havia quasi bé dos milions de persones que es refiaven de la vostra responsabilitat per continuar endavant. A través d’una votació de 3000 persones us heu rifat la votació del 27-S, i heu llençat a les escombraries  quasi bé dos milions de vots. Si això és respectar la voluntat popular, si això és coherència, que vingui algú i que m’ho expliqui. Us heu encastellat en la vostra torre com si fóssiu un partit qualsevol, com faria qualsevol partit que no tingués en compte el que ha votat la majoria i tant se li’n fotés l’objectiu, la independència. Només us han importat les vostres paraules, els vostres teòrics compromisos, i a la resta que els bombin.

Per fer això no calia que us presentéssiu a les eleccions del 27-S, us ho podíeu haver estalviat, les més de 300.000 persones que us varen votar no tenen cap mena de valor per a vosaltres, ho heu demostrat no sabent distingir el gra de la palla.

Ja vaig dir fa un temps que España estava molt ben servida i que la disfressa era perfecta, ni en Lerroux ho hauria fet millor. Suposo que ahir, a la Moncloa, varen brindar amb el millor Freixenet que varen trobar

Gràcies CUP, amb amics així no em calen enemics.

Fins d'aquí uns quinze dies, segons com vagi tot plegat.

F. Ponsatí

Visca la terra !


Visca la terra..  

PS: Pel futur, ens cal disposar d'energies netes i renovables en un percentatge prou important com per no dependre d'España.

“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”