diumenge, 25 de març del 2012

JA ERA HORA!

Ja era hora que Convergència pugés al carro, ha costat, però potser pagarà la pena.

És igual com en vulguin dir perquè per Espanya tot és el mateix i així ho entendran ells i, per tant, diran:«al enemigo ni agua», i en un moment o altre (màxim un parell d’anys) Convergència haurà de decidir quin camí tria i hi ha camins que no tenen retorn i el de la independència n’és un.

Ara tot dependrà de les ganes i disposició per deixar-se entabanar per Espanya.

Amb el seu pare ens vàrem passar uns anys que semblava que tot anava bé, i potser hi anava, en canvi els últims anys varen ser com un viacrucis però mai va ser capaç de dir en públic el que diu ara, i suposem que no és pas que no ho tingués clar perquè és una persona molt intel·ligent. No s’imagina com n’haurien anat de bé paraules com les que diu ara si les hagués dit quan encara era president de la Generalitat.

Amb el fill Pujol, de moment només té que és el fill de, encara està tot per demostrar, però no té gaire marge de temps, ni d’equivocacions, perquè «gat escaldat de l’aigua tèbia en fuig», i es trobarà que no se li pot donar gaire marge perquè, el marge de Convergència, ja se’l va menjar el seu pare.

No ens calen gaires proclames plenes totes de bones intencions que després no es porten a terme, sinó que ens conformaríem que parlés poc però que allò que fes estigués d’acord amb allò que hagués dit.

Senzillament el país necessita saber cap a on volen anar els qui manen i si seran conseqüents amb allò que diuen o continuaran uns quants anys més marejant la perdiu.


F. Ponsatí

“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”  

Visca la Terra.

PS: Pel futur, ens cal disposar d'energies netes i renovables en un percentatge prou important com per no dependre d'Espanya.