dissabte, 17 de desembre del 2011

UNA ALTRA FRASE DEL PRESIDENT

També a l’entrevista amb la Mònica Terribas, el President en va deixar anar una altra d’aquelles que són per emmarcar.

Ara no és pas el moment de demanar res perquè no hi ha cèntims.”

Si aquesta frase l’hagués dit un del PSC o un del PP ho trobaríem lògic, perquè per a ells primer és Espanya i després, si queda alguna cosa, Catalunya. Però sortida de la boca d’una persona que es vol President d’un país, malament rai!

Com es pot deduir és una posició totalment regionalista i dependent.

És com si digués, no és pas que els cèntims siguin nostres i que ens els robin, sinó que els cèntims són dels altres i nosaltres anem a demanar caritat, però com que no n’hi ha, no ens en donaran.

Ens sembla que l’objectiu hauria de ser la determinació d’un percentatge sobre el total dels impostos que es recapten a Catalunya i que l’estat en faci el que vulgui amb la seva part, és el seu problema, la resta és cosa nostra.

Considerem que aquest percentatge, amb tot inclòs, no hauria de passar del 4% i encara amb el detall de correcció de: sempre que no rebaixés la posició dintre la renda, que en aquest cas s’hauria de limitar al màxim possible sense baixar de posició i sense passar del 4%.

F. Ponsatí


“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”  

Visca la Terra.

PS: Pel futur, ens cal disposar d'energies netes i renovables en un percentatge prou important com per no dependre d'Espanya.