diumenge, 15 d’abril de 2012

ENTRENAR-SE A CONSCIÈNCIA


Ser estúpid és una  desgràcia, però n’hi ha que sembli que s’entrenin per ser-ne i aconseguir-ne el títol.

L’estupidesa d’uns fa semblar més intel·ligents i trempats els altres, els n'hem de donar les gràcies.

Entre el govern del Sr. Raxoi que és com un teatret de marionetes mal fet, les autopistes de Madrid que hem de pagar nosaltres, la família reial i l’exèrcit, sembla que ha Madrid hi tenen la seva residència les ments més preclares de l’entrenament.

Millor per nosaltres, totes les ajudes cap a la independència són benvingudes perquè ningú hi ajuda tant com una colla d’inútils manant i figurant.

LES RETALLADES A CASA SEVA
Les retallades a la sanitat i a l’ensenyament ja les poden anar a fer a casa seva, aquí ja fa temps que les hem fetes i, si no hi arriben, que s’espavilin. Nosaltres ni amb les retallades fa temps que no hi arribem, gràcies al seu lladronici.

No hi ha pitjor trencament social que l’aturada de l’ascensor social i la caiguda lliure. Quan t’adones que facis el que facis no aniràs endavant, que no milloraràs, és quan comences a tenir clar que només la independència et/ens pot fer sortir del pou.

Els qui tenen el poder econòmic com que res de tot això els afecta no volen fer res de res, a ells ja els va tot bé, som el 99% restant els qui ens hem d’espavilar i fer espavilar els polítics, és l’única opció.

Ens hem d’alliberar de la bola de ferro que portem lligada al turmell o ens hi enfonsarem.

F. Ponsatí

“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”  

Visca la Terra.

PS: Pel futur, ens cal disposar d'energies netes i renovables en un percentatge prou important com per no dependre d'Espanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada