dissabte, 21 d’abril del 2012

EL PROBLEMA SÓN LES ARRELS


Sigui quin sigui el govern d’Espanya, mentre les seves lleis bàsiques es mantinguin tal i com estan i ens continuïn afectant a nosaltres, perquè continuem sota la seva bota militar, no hi ha res a fer.

O bé s’aconsegueix, ràpidament, que canviïn les seves lleis o malament rai!

Quan algú diu això de canviar Espanya, les seves lleis i coses per l’estil, també hauria de pensar que: per quins set sous els espanyols haurien de voler canviar les seves lleis si a ells ja els van bé.

Per tant, malament rai!

El govern hauria de procurar trobar alguna cosa, encara que fos petita i senzilla, que ens comencés a permetre albirar un futur diferent, i no estem parlant de paraules sinó de fets.

Si als espanyols els importa una merda el que pensem i com ens sentim és perquè estan convençuts que no farem res de res, que ens queixarem molt però que no ens atrevirem a fer un pas real cap a la independència.

Hem de començar a fer el primer pas oficial cap a la independència i si crea inseguretat jurídica, que en crearà, és igual, pitjor és continuar com fins ara.

F. Ponsatí

“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”  

Visca la Terra.

PS: Pel futur, ens cal disposar d'energies netes i renovables en un percentatge prou important com per no dependre d'Espanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada