diumenge, 8 d’abril del 2012

CAL AMPLIAR EL DISCURS

NO n’hi ha prou de parlar de cèntims, ni d’espoli fiscal, ens cal ser més clars i contundents.

Al missatge dels partits federalistes, confederalistes i independentistes hi hauria d’haver els dos components: el component econòmic i el component cultural (llengua i cultura), qui no li posi és que és un traïdor, un botifler en paraules del 1714, és un venut a Espanya, així de senzill.

Ja n’hi ha prou de vendre que l’única cosa que ens cal són els cèntims, perquè només és una part de la veritat, la més petita, el que realment ens cal si volem sobreviure i només dic sobreviure com a poble, és el PACTE CULTURAL.

Si desapareixem com a poble no ens calen els cèntims per a res, per a ser una regió d'Espanya per a què els volem? L'espanyol no ha estat mai un bon fonament econòmic, només un bon fonament espoliador.

En canvi si no desapareixem com a poble, i hem de tenir clar que la llengua és els fonaments de l’edifici, aleshores encara que no aconseguim els cèntims ara, encara que entréssim en una recessió econòmica que fes plorar, ens tornaríem a aixecar.

La llengua és el geni de l’economia, la llengua és la clau del futur, del futur cultural i del futur econòmic.

F. Ponsatí

“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”  

Visca la Terra.

PS: Pel futur, ens cal disposar d'energies netes i renovables en un percentatge prou important com per no dependre d'Espanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada