diumenge, 1 d’abril del 2012

DE LA IL·LUSIÓ AL PLAT DE LLENTIES

Li costa tan poc a CDC de fer-nos passar de la il·lusió al plat de llenties. Amb pocs dies ha quedat clar què en pensa en Mas de les conclusions del seu congrés, què hi farem!

La visita del ministre ha estat un bany d’estupidesa realista, el plat de llenties.

Ens tenen collats amb el deute i hem de trobar alguna manera per sortir-nos-en. De la mateixa manera que hi ha els peatges a l’ombra, podríem crear els bons de la Generalitat a l’ombra.

Bé, per començar, els peatges a l’ombra els hauríem de deixar de pagar una temporada i considerar-ho un préstec al zero per cent d’interès.

El bons de la Generalitat a l’ombra passarien per no retallar els sous dels funcionaris, però proposar-los un pacte a tots els que guanyessin més del doble del salari mínim interprofessional: pagar-los menys ara, durant uns quants mesos, però que allò que no se’ls pagués ara els ho quedaria a deure i els ho aniria pagant els propers anys, amb interès.

Potser no caldria anar llepant el cul al ministre de torn, i en comptes de bones paraules i de demanar-los un favor, allò dels hispabons, els poguéssim exigir el començament de negociacions serioses per començar a definir el pacte fiscal.

O també es podria tirar pel dret i començar a crear de forma seriosa l’agencia tributària de Catalunya i saltar-nos les negociacions sobre el pacte fiscal, que no començaran realment mai.

Ja som conscients que tot és impossible, però només pensant i intentant l’impossible és possible avançar.


F. Ponsatí

“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”  

Visca la Terra.

PS: Pel futur, ens cal disposar d'energies netes i renovables en un percentatge prou important com per no dependre d'Espanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada