diumenge, 29 de maig de 2011

L’ACAMPADA HA DESCONNECTAT?

El que va passar ahir a la tarda-vespre a la Plaça de Catalunya és un “déjà vu”.

Quan érem joves, durant les celebracions esportives (en aquell temps el Barça quasi bé mai guanyava res, els àrbitres ja se n’encarregaven que tot anés cap a l’equip del “régimen”), doncs sempre hi havia un grup d’esperits “purs i selectes” que s’ho miraven des de la llunyania com si allò no fos important, vaja, com si fos l’opi del poble.

Trobem lògic que els acampats, encara que només fos per prudència, no participessin de les celebracions de després del partit, però trobem absurd que desconnectessin del partit perquè varen desconnectar de la realitat, del poble, o és que potser ells es pensen que són més poble que tots els milions de catalans que vàrem gaudir, cridar i exultar amb el partit?

Ens sembla que l’acampada de la Plaça de Catalunya ja no passa a Catalunya, físicament hi és, però  podria estar passant a qualsevol altre lloc del món i seria exactament igual, si és així ja se’n poden anar i que ens la tornin.

Si encara els sembla que poden aportar alguna cosa a aquest país, potser que comencin per la llengua i deixin de col·laborar amb Espanya i, a més a més, que les seves propostes les facin en clau de país, si no és així, a la Puerta del Sol els faran un raconet.

“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”  

Visca la Terra.

Tothom.cat (Any tercer).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada