dilluns, 1 de setembre del 2014

DE QUIN PARTIT PARLAVA?

Estic més que d’acord que tothom pugui expressar el que li sembli, només faltaria. Però no puc entendre que un membre del govern faci unes afirmacions del tot esbiaixades. Jo diria volgudament esbiaixades, perquè no és pas la primera vegada que diu quelcom de semblant.

De quin àrbitre i de quin partit parla el Conseller Vila? No sé si tots dos, ell i jo, som dintre el mateix camp i estem patint el mateix partit. Per mi en un costat hi ha l’equip contrari i els àrbitres, o sia tots + una bona colla que els ajuda, i a l’altre hi som nosaltres. A nosaltres ens ho xiulen tot, fins i tot el que no és falta, i a ells no els piten  res, ni les faltes més descarades. Ens poden trepitjar, lesionar, fer gols amb les mans ..., però nosaltres hem de continuar sent uns angelets.

Ara arriba el conseller Vila, pel que sembla l’altaveu dels angelets, i ens diu que hem de fer bondat i que no podem qüestionar l’arbitratge perquè sinó: què quedaria, com aniríem?

Doncs sí que podem qüestionar l’arbitratge, i fins i tot ens el podem saltar i plegar de jugar aquest partit tan trampós, i també podem buscar-nos una altra lliga. Ho hem de fer perquè sinó ho acabarem perdent tot, i tots greument lesionats. Si els engeguem a pastar fang i pleguem segur que no ens anirà pas pitjor que ara.

Que quedi ben clar, o ens saltem l’arbitratge el 9-N, o ens el saltem amb unes plebiscitàries seguida d’una DUI. Triï senyor Conseller, i amb vostè tots els qui van amb el lliri a la mà o ho fan veure. Que prefereixen?

Sense trencar ous no és pas possible fer cap truita, i no arribarem mai a ser un estat sent uns angelets i anant amb peus de plom per no trencar la legalitat espanyola. 

Fins d'aquí uns quinze dies.

F. Ponsatí

Visca la Terra.

PS: Pel futur, ens cal disposar d'energies netes i renovables en un percentatge prou important com per no dependre d'España. 


“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada