dilluns, 2 de setembre del 2013

EL CARRO DAVANT DELS BOUS

Avui ho faré curt. N’hi ha que s’entotsolen en la idea que és molt important i fonamental dir com volem que sigui el nou estat de Catalunya, però em sembla que s’equivoquen.

Hi ha una qüestió prèvia. Primer cal tenir el nou estat i com que aquest és el repte bàsic i fonamental és indispensable dedicar-hi tots els esforços i totes les energies. Qualsevol plantejament o idea que ens pugui fer distreure d’aquest objectiu s’assembla al conte de la Lletera, i ja sabem com va acabar.

De totes maneres el nostre futur, en el pitjor dels casos, mai serà com el que ens espera si seguim dintre d’España. Personalment tinc la sensació que som com aquella vaca que a còpia d’anar donant llet a tots els vedells, els seus i els dels altres, es va quedant escarransida fins a la pell i els ossos. I a més ens volen estacats. És aquest el futur que volem per al nostre país?

Fins la setmana vinent..

F. Ponsatí

Visca la Terra.

PS: Pel futur, ens cal disposar d'energies netes i renovables en un percentatge prou important com per no dependre d'España. Per què s'està en contra dels aerogeneradors i no en contra de les torres d'electricitat?

“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada