dissabte, 7 de setembre del 2013

DE SAVIS ÉS RECTIFICAR

SENYOR PRESIDENT, AIXÒ NO ESTÀ BÉ!
És cert que al programa ja hi posàveu que la consulta seria dintre la legislatura, però també és cert que vàreu pactar amb ERC, i per no fer la consulta el 2014 calia que hi haguessin causes i raons diferents de les ja conegudes i no és el cas.

Si hi haguessin hagut raons noves tot primer les havíeu d’haver explicat a ERC i pactar les fases del possible canvi de dates, i només després d’haver-ho discutit a bastament i haver arribat a una decisió conjunta podíeu haver-ho fet públic. Si no ho heu fet així és perquè no hi ha raons noves en clau nacional, sinó que són de partit, internes de CiU o, encara pitjor, raons que només interessen a Espanya.

DE SAVIS ÉS RECTIFICAR
Ahir vàreu fer un gest i vàreu anar a St. Vicenç dels Horts i vàreu parlar amb el seu alcalde, no ho podíeu haver fet abans de fer cap comunicat?

Si us plau, el que tenim a sobre la taula és prou important com per no deixar-ho caure per raons de curta volada, de partit, o per raons en clau espanyola. És molt possible que si convoqueu unes eleccions plebiscitàries ERC les guanyi, però no pas per això s’haurien de retardar.  CiU traurà prou bon resultat com per ser indispensable, a part que des de ERC es té molt clar que sense CiU no podem anar endavant.

UNA POSSIBILITAT A MIG CAMÍ
Jo voldria poder votar el 2014, però en el cas que fos del tot impossible, perquè no feu coincidir la data de les eleccions municipals del 2015 (pel maig em sembla) amb les eleccions plebiscitàries al Parlament?

La situació no podria ser més decantada cap a CiU que sempre ha estat una força municipalista. Només us cal pactar-ho amb ERC. Cediríeu uns i altres, i no és gaire enllà. La proposta té un inconvenient important, pot semblar que no es dóna prou importància a les eleccions al Parlament, és cert.

El que segur que no es pot fer és es
perar que hagin passat les eleccions a “las Cortes”, això no. El calendari l’hem de fer al nostre gust i no pas al gust dels altres. A part que cap dels partits espanyols no es plantejarà cedir ni un gram en res si abans no hem fet la nostra declaració d’independència. A les eleccions estatals no hi hauríem ni de participar.


Fins la setmana vinent..

F. Ponsatí

Visca la Terra.

PS: Pel futur, ens cal disposar d'energies netes i renovables en un percentatge prou important com per no dependre d'España. Per què s'està en contra dels aerogeneradors? No tenim gaires més possibilitats

“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada