diumenge, 4 de març del 2012

DOS INDESITJABLES GERMANS BESSONS

EL DÈFICIT
La portaveu parlamentària d’Esquerra ha dit a Rajoy ‘que compleixi amb Catalunya, que deixi de carregar el dèficit a les Comunitats Autònomes i que compleixi la Llei d’Estabilitat Pressupostària’. 

Si disposéssim de la caixa i de la clau de la caixa, res de tot això ens preocuparia. Algú ha sentit dir res als bascos?

Aquest problema no és conjuntural, aquest problema és històric. L’estat espanyol és un estat inútil i caïnita i ens anirà afogant, afogant perquè no puguem fer res de res i els catalans comencem a desconfiar de la capacitat de fer de la Generalitat.

Mentre continuem al mateix vaixell no hi ha res a fer, però per a poder disposar del nostre vaixell ens cal tenir una majoria parlamentària que ara no tenim, la resta són punyetes.

Només un detall: per què es demana que es compleixi una llei absurda? Absurda per impossible.

L’ATUR
Possiblement una de les poques mesures que encara no s’ha posat sobre la taula és la diversificació normalitzada de les hores de treball. Normalment quan es pensa en un contracte (que no sigui per a través d’una ETT) o quan es parla de treballar o d’haver trobat feina, s’associa a vuit hores de treball. Per què no hi ha jornades laborals de vuit hores, de sis hores i de quatre hores?

Entre d’altres coses seria més senzill de trobar una feina, no seria tan precària i seria molt més senzill conciliar la vida laboral i la familiar.

F. Ponsatí

“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”  

Visca la Terra.

PS: Pel futur, ens cal disposar d'energies netes i renovables en un percentatge prou important com per no dependre d'Espanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada