dissabte, 10 de març del 2012

EL FEIXISTA FRANCO HA RESSUSCITAT

Ara podem dir sense possibilitat d’error que el dictador feixista Franco ha ressuscitat. Visca el govern judicial de la dictadura franquista. De totes maneres no ens enganyem, els jutges sempre han estat els garants de la dictadura franquista i les lleis espanyoles que l'han continuada.

Només les nacions dominades tenen els problemes que tenim nosaltres, siguem-ne conscients i anem cohesionant el país i anem fent visible cada dia aquesta cohesió per aconseguir treure’ns de sobre les lleis espanyoles, treure’ns de sobre Espanya, un estat que ens protegeix com un macarra a la seva puta.

GANDHI I EN XIRINACS ENS DIRIEN QUE PER FER SOROLL ...(I)
Gandhi i Xirinacs ens dirien que no cal anar a posar bombes per fer-se sentir, sinó que són molt més efectius alguns gestos, petits gestos, que fets per milers de persones fan que esdevinguin una visible causa comuna.

Com que la «justícia» és una porqueria antidemocràtica, com a mínim antidemocràtica per a la nació catalana, potser que comencem a fer de forma massiva petits gestos que visibilitzin el país i un d’ells, que no ens costa gaire res, és el de posar el CAT a les matrícules a sobre de la “E” d’España.

És cert que aquells que heu de viatjar per Espanya ho tindríeu fatal i tampoc no es tracta pas de fer-vos fer el màrtir, però tots aquells cotxes que no han de sortir del país o que  han d’anar per Europa (Espanya no és Europa), doncs tots aquests sí.

Ah!, no s’hi valen excuses i tots els cotxes i les motos dels militants d’ERC, de Solidaritat, de Reagrupament i de la CUP que no hagin d’anar per Espanya, com a mínim tots aquests, amb el CAT a sobre la E (no al costat), si s’hi volen afegir els d’Iniciativa, perfecte.

Si no ho feu és que sou una colla de mallerengues xerraires, i qui voldreu que se’n refiï de vosaltres després?

F. Ponsatí

“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”  

Visca la Terra.

PS: Pel futur, ens cal disposar d'energies netes i renovables en un percentatge prou important com per no dependre d'Espanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada