dissabte, 5 de novembre del 2011

GRÈCIA I CATALUNYA

Algú se n’ha adonat que el famós segon rescat de Grècia de 8.000 milions d’euros, que fa anar de corcoll a tothom i que tot plegat està a punt d’ensorrar els mercats i que ara sembla que quedarà congelat, és LA MEITAT del que Espanya se’ns queda cada any?

Algú ha comptat que els famosos 100.000 milions d’euros amb que és vol recapitalitzar TOTA LA BANCA EUROPEA ÉS EL QUE ESPANYA SE’NS QUEDA EN SIS ANYS?

Algú dia ens adonarem que, a més a més de pagar el beure a tot l’Estat, any rere any, som  cornuts i ens deixem prendre el pel?

Mentrestant nosaltres amb retallades, amb un atur de cavall i amb una merdeta de govern que no s’atreveix a plantar cara i actua com si el dèficit fiscal, la llengua o la cultura fossin negociables.

Si us entreteniu a escoltar els espanyols –d’aquí i de fora- ni parlar-ne del pacte fiscal, i això que, en el millor dels casos, serà una porquerieta comparat amb el concert dels bascos.

Fins i tot amb pacte fiscal és evident que no anirem bé mentre estiguem lligats a Espanya.

Si algú dubte que som una potencia econòmica, esportiva i cultural que llegeixi els diaris, miri la tele o escolti la ràdio i després  faci quatre  números, i s’adonarà que defensar, des d’aquí, el fet de continuar formant part d’Espanya és una collonada o una broma de mal gust.

F. Ponsatí
“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”  
Visca la Terra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada