diumenge, 30 d’octubre del 2011

ES VAREN EQUIVOCAR, L’HAURIEN D’HAVER APLAUDIT

Els comentaris que va fer, en una reunió d’advocats, el Sr.Peces Barba prohom del socialisme espanyol i un dels pares de la constitució espanyola sobre l’equivocació que varen fer els governants espanyols impedint que Catalunya s’independitzés (sembla que no se'n va adonar que estava parlant de la Corona d’Aragó) i deixant que Portugal ho fes, varen aixecar una certa polseguera.

Els advocats catalans, des del nostre punt de vista, en comptes de fer-se els ofesos el que havien de fer era picar de mans, i ben fort, perquè és evident que per a nosaltres ens aniria molt millor si no haguéssim d’arrossegar la cadena amb la bola al final que és diu  Espanya.

Les posteriors disculpes del Sr. Peces afirmant que era una broma i que no va ser el mateix bombardejar Barcelona que Gernica sí que són un insult i un menyspreu inacceptable, i sobretot que ho expliqui als morts  que han causat els bombardejos espanyols al llarg de la història i en un estadi més recent, els seus i els dels seus aliats feixistes i nazis.

Qui ho dubtava, una broma veritat?  De porc i de senyor se’n ve de mena.

Comprenem perfectament el Sr. Montilla (patriota espanyol) queixant-se de les paraules del Sr. Peces Barba perquè té molt clar que sense nosaltres Espanya no va enlloc, però és que nosaltres mentre els portem enganxats i xuclant-nos cada any 17.000 milions, tampoc!

Per acabar d’arrodonir la setmana el Sr. Nadal (cèlebre economista, reconegut mundialment? i, pel camí que va, cèlebre botifler) ha discutit les xifres donades pel conseller d’economia Sr. Mas-Colell sobre el dèficit fiscal. Que estrany que no hi hagi  hagut cap economista que els l’hagi discutit seriosament.

És evident que l’autonomia que ens cal és la de Portugal, la resta ja ens ho farem nosaltres.

F. Ponsatí

“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”  

Visca la Terra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada