dissabte, 21 de maig del 2011

LA LLIBERTAT DE DECIDIR, LA QUE ENS NEGUEN A NOSALTRES.

Les protestes que hi ha a diferents llocs de l’estat espanyol tenen uns denominadors  comuns, però no totes podran tenir les mateixes solucions perquè les raons que han fet que s’hi arribés són diferents.

Les solucions d’Espanya passen per canviar el desastre organitzatiu i econòmic que  han fet que les perspectives de futur siguin quasi absolutament ciència ficció. No ens estem referint a canviar pets per merda.

Les de Catalunya no poden seguir el compàs d’Espanya perquè si ara se’ns estant rifant   entre quinze mil i vint mil milions d’euros cada any (depèn de l’any) que ens impedeixen superar la crisi, si continuem amb Espanya, a més a més de mantenir un estat que només sap viure de les subvencions, haurem de pagar, a tots els racons del seu estat, les conseqüències del seu mal govern.

Si quan les coses anaven mig bé i Espanya tenia els fons europeus per cobrir una part del seu desgovern i mala gestió, els resultats han estat els que han estat: un desastre total; què passarà d’aquí un parell d’anys quan es quedin sense els fons europeus?  

La resposta és fàcil, Catalunya haurà de pagar encara més. Ens enviaran els seus inspectors d’hisenda a fer ràtzies i més ràtzies fins deixar-nos escurats.

Els nostres cèntims els empraran en l’únic remei que saben aplicar a Espanya: crear més places de funcionaris. Però fent això recularan dos segles en l’evolució històrica i, per tant, com en aquests últims centenars d’anys qui els haurà de continuar pagant el seu estil de viure serem nosaltres: els catalans.

Si les nostres manifestacions segueixen el dictat de La Puerta del Sol, haurem begut oli, perquè acabarem pagant tots els plats trencats (algun de nostre, però la majoria dels altres).

“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”  


Visca la Terra.

Tothom.cat (Any tercer).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada