dissabte, 1 de febrer del 2014

EL JOC I LES TAXES

Segons diuen, les taxes del joc són d’un 55%. Ara bé, passar d’un 55% a un 10% em sembla del tot inacceptable. Si es fa així resultarà que es gravaran més els guanys fruits del treball que no pas els del joc.

Al final resultaria que un pensionista pagaria més impostos que els beneficis del joc, i la paraula ja no seria inapropiat, sinó inacceptable. Com a mínim el joc hauria de pagar els mateixos impostos que paguen els guanys a la borsa o en una rifa, que em sembla que són un 20 o un 21%.

ELS JUTGES SÓN L’ESTAT
Aquí hi ha dos nivells normatius o legals. Les lleis estatals i els seus intèrprets fidels: els jutges. Aquests juguen a primera divisió, i nosaltres que som de tercera regional. Allò que no ens poden imposar pels vots ens ho volen imposar els seus fidels jutges fent les seves interpretacions i fent de mestres. Ja va passar amb el TC i ara passa amb el TSJC (el nom no vol dir res. Els han nomenat des de Madrid).

A l’estat també li serveix d’entrenament per veure les nostres reaccions per quan el Parlament proclami la independència i ells comencin a dir que tot és il·legal i que si no fem el que ells ens diuen ens posaran multes o ens tancaran.

ELS DIRECTORS I EL FET DE SER AUTORITAT
Preveient que podia passar una cosa així, ja fa una colla de mesos vaig demanar que als directors se’ls tragués –encara que fos temporalment- el rang d’autoritat. Si els jutges s’han pogut dirigir als directors i manar-los és perquè són autoritat, si no en fossin no ho podrien fer, haurien d’haver seguit la via administrativa i haurien hagut d’anar a raure al departament .

EM VA AGRADAR
A l’entrevista, l’Oriol Junqueras, em va agradar molt

F. Ponsatí

Fins la setmana vinent.

Visca la Terra.

PS: Pel futur, ens cal disposar d'energies netes i renovables en un percentatge prou important com per no dependre d'España. 

“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada