dissabte, 18 de gener del 2014

AMB EL PSC NO HI HA GAIRE RES A FER

Si voleu és un mal rodolí, però els fet sembla que van cap aquí (un altre).

De totes maneres si repassem una mica la seva història ens adonarem que mentre qui portava el PSC era gent que sentia primer el país i després les espanyes no hi vàrem haver problemes greus de consciència. I això que aquí votaven una cosa i allà, a les espanyes, en votaven una altra. Senzillament ja ho tenia tothom clar que tenien l’ànima “partia”

En canvi quan s’han posat a manar els que posen per davant les espanyes i al gran germà, resulta que els altres, els que pensen primer amb el país, els fan nosa. Això de fer nosa i desitjar i dir que se’n vagin ja fa un any llarg que ho estan dient.

És la cançó de l’enfadós, uns han de ser demòcrates, han de respectar els altres, han de comprendre que a Madrid es voti diferent que el que han decidit aquí, però quan són ells els que manen, ai redéu, tots a formar i a marcar el pas.

Igual com amb la constitució, no estant respectant el pacte fundacional del PSC.

Ja s’ho trobaran i és una llàstima perquè fins fa un any han estat una bona eina de cohesió social. Els trobarem a faltar.

RIP PEL PSC, VISCA EL PSOE

Si se separen, cosa que és quasi bé segur que passarà, ni els uns ni els altres aixecaran el cap. A les properes eleccions no se’n cantarà ni gall ni gallina. Potser només se’n salvarà alguna personalitat rellevant com l’Àngel Ros o la Marina Geli, però fins i tot –potser- ni ells. Aleshores la gent del PSOE podran dir que el país és desagraït i que no els reconeix l’esforç que han fet.

Potser el petit problema és que sí que els reconeix l’esforç que han fet per enfonsar-lo i deixar-lo com una sucursal regional.

F. Ponsatí

Fins la setmana vinent.

Visca la Terra.

PS: Pel futur, ens cal disposar d'energies netes i renovables en un percentatge prou important com per no dependre d'España. 

“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada