dissabte, 26 d’octubre del 2013

NO EM SEMBLA BÉ

No em sembla bé que el Parlament hagi aprovat una llei en la que es prevegi que els guanys derivats del joc paguin menys que els sous productes del treball.

Amb les adaptacions que es vulguin, però com a mínim haurien de pagar un percentatge igual al que es paga de mitjana sobre els sous. I això és mirant-m’ho amb molta màniga ampla.

No em sembla pas malament que qui tingui cèntims i els vulgui llençar ho faci. Fins i tot pot ser beneficiós que es facin casinos. Només que fer lleis a la seva mida no és gaire lògic quan no se’n fan a la mida de les empreses que tenen problemes, ni a la mida dels treballadors que cobren poc.

Ens ho hauríem de fer mirar.

PARLEM D’UNA ALTRA COSA. ENS CAL UNA CAMPANYA
Ens cal una campanya seriosa, ben organitzada sense sortides fora de to que deixi anar, com qui no vol la cosa, preguntes semblants a:

Quin respecte ens tenen? Per què tenim menys drets que els espanyols, però els mateixos deures? Què hi guanyem continuant sent espanyols? En què ens beneficia ser espanyols? Per què sempre hem d’estar defensant el català? Per què sempre ens toca pagar? Per què quasi bé no hi ha autovies lliures de peatge a Catalunya? Per què moltes carreteres importants de Catalunya són un desastre? Per què els nostres trens de rodalies s’espatllen cada dos per tres? ...

Darrere de cada pregunta hi hauria d’haver una resposta semblant a:

Perquè no som lliures i no ho podem decidir nosaltres!

Fins la setmana vinent.

F. Ponsatí


Visca la Terra.


PS: Pel futur, ens cal disposar d'energies netes i renovables en un percentatge prou important com per no dependre d'España. 


“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada