dissabte, 13 d’octubre del 2012

ESPAÑA JA HA DEMANAT AJUDA

XULOS I AMENACES
España, fins aquesta setmana, només deia que allò que volíem era impossible (“quimeras”) i que no ho assoliríem.

Però aquests últims dies ha començat a agafar-se les coses una mica més seriosament, però sense perdre allò que en podríem dir l’estil “castizo”. Vaja, que són els més “xulos” i què ells són els que manen, i què ens hem cregut?

 
I en la línia del seu estil i per demostrar que són els que manen, multa pel retard en el pagament de la SS (culpa d’ells), negativa a traspassar la capacitat legal per a convocar referèndums, la proposta d’un que varen fer ministre d'ignorància, d’espanyolitzar els catalans, la continuada amenaça de la Guardia Civil ...

COMENCEN A ESTAR PREOCUPATS Però no n’han tingut prou i, com que comencen a estar seriosament preocupats que no els fem cap cas, han decidit demanar ajuda a la resta dels estats d’Europa, i el més natural és que en trobin.

Comencen a adonar-se que les coses van seriosament i que no és una foguerada, però com que mai s’han assegut a negociar, resulta que no hi ha cap polític español que, mentalment, en sàpiga. Per tant, tenen mala peça al teler, no pas nosaltres, ells. Nosaltres hihaurem de posar paciència.

TOTS DOS A FORA O TOTS DOS A DINTRE
Quan demanen que ens facin fora, el que no han pensat és que si nosaltres som fora ells també, és una qüestió automàtica.

L’estat español ja no seria l’estat español que va entrar a formar part d’Europa, sinó una altra cosa. Se’n podria dir Espanya, però nosaltres també podríem reclamar la legitimitat del nom per a nosaltres
(és una manera de fer-los la punyeta), i que siguin ells els qui hagin de demanar el reingrés (m’agradaria veure qui els voldria).

Som ciutadans d’Europa, hem votat en eleccions i en referèndums i, per tant, Europa també és cosa nostra, i res de res de fer-nos-en fora si no és que ens convé (que també podria ser, mai se sap!). 

Com a màxim hem de negociar els nous repartiments, però res més.


F. Ponsatí
“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”  

Visca la Terra.

PS: Pel futur, ens cal disposar d'energies netes i renovables en un p
ercentatge  prou important com per no dependre d'España.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada