dissabte, 7 de juliol de 2012

PER ATURAR-NOS, PER OFEGAR-NOS! (fins el 18-VIII)Espanya va muntar l’estat de les autonomies per aturar Catalunya i fer-la dissoldre en el conjunt.

El cert és que no varen comptar que cap “autonomia” no voldria ser mai menys que Catalunya i que encara que no ho necessitessin, farien mans i mànigues per assemblar-s’hi.

Les còpies. per no ser menys, varen fer fent un piló de despeses innecessàries i varen crear un piló de llocs de funcionari que són una bogeria, clientelisme electoral pur.

Ara resulta que aquella gran idea muntada per a dissoldre’ns-hi, l’estant fent servir per ofegar-nos. No els hem pogut dissoldre, doncs ofeguem-los!

Per Espanya, l’estat de les autonomies és inviable, és caríssim i ineficient, per la banda de l’estat i per la banda de les autonomies que no són nacions.

Com que l’estat, ara, necessita cèntims, ja ha trobat la sortida: escanyem una mica més aquests catalans. No diuen que volen marxar, doncs abans no marxin els deixarem ben escurats!

I en Mas cada cop més mesell, i el PSC cada cop més estúpid.

F. Ponsatí
“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”  

Visca la Terra.

PS: Pel futur, ens cal disposar d'energies netes i renovables en un percentatge prou important com per no dependre d'Espanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada