dissabte, 2 de juny del 2012

MÉS DE 30 ANYS DE FRANQUISME SOCIOLÒGIC


Segurament cap dels que ja som prou gran com per haver votat NO a aquesta constitució espanyola, no ens imaginàvem que mantindria tan fervorosament les seves arrels franquistes.

Fins i tot als que ens semblava que no era allò el que ens convenia com a nació, mai no ens hauríem imaginat que al cap de 30 anys, encara haguéssim de tenir l’estat en contra, i volent-nos fer desaparèixer com a  poble.

Les sentències de TC espanyol sobre l’Estatut (passant-se pel forro el que vàrem votar, que ja era una misèria) i els serrells que van apareixent del seu Suprem i del seu TSJC eren impossibles d’imaginar.

Espanya no ha canviat, no pot canviar, deixaria de ser Espanya. S’ha disfressat de democràcia, però com diu la seva dita: “Aúnque la mona se vista de seda, mona se queda”.

Espanya, no has après ha ser una democràcia respectuosa amb nosaltres i estàs demostrant que no en vols saber, la nostra paciència ha estat infinita, fa 300 anys que en tenim, has tingut moltes oportunitats, aquesta és l’última i l’estàs desaprofitant.

ADÉU ESPANYA!

F. Ponsatí
“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”  

Visca la Terra.

PS: Pel futur, ens cal disposar d'energies netes i renovables en un percentatge prou important com per no dependre d'Espanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada